• nl
  • en

Prijzen per nacht inclusief toeristenbelasting, bedlinnen en eindschoonmaak.

Personen             Laagseizoen *       Hoogseizoen

1 persoon             € 87,50                       € 89,95

2 personen          € 87.50                       € 89,95

Het Huisje is te boeken vanaf 2 nachten.

*Laagseizoen: van 1 oktober tot en met 31 maart (muv alle weekenden , schoolvakanties en feestdagen)

20% van de overnachtingsprijs zal worden gebruikt voor het opzetten van de Stichting Emmanuel. Een stichting dat zich in zet voor mensen die lijden aan een ernstige vorm van schizofrenie en de noodzakelijke zorg mijden. Vaak is er sprake van zelfverwaarlozing en intense, intense eenzaamheid.

Ontbijt

De keuken in het huisje biedt de mogelijkheid om een heerlijk ontbijt te maken tot en met warme broodjes uit de oven.                                                                                                                                                                                         Lunch en Diner

In de omgeving van Huisje PUUR ENZO zijn  leuke restaurantjes te vinden in diverse prijsklassen en voor een lunch en /of diner.

 

  • We wonen in een natuurgebied dat moeilijk met openbaar vervoer te bereiken is. Kom je met openbaar vervoer, dan haal ik je graag op.

  • In het huisje is het niet-roken en huisdieren zijn helaas niet welkom.

  • Huisje PUUR ENZO is 45 m2 groot en geschikt voor 2 personen. De accommodatie is niet geschikt voor kinderen.

  •  Inchecken vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur. Indien je op een later tijdstip wilt inchecken is dat mogelijk en hoor ik het graag van je.

  • Uitchecken voor 10.00  uur

  • Betaalmethoden: overboeking (vooraf) of contant

Esther Verhagen

Sinds 2014 woon ik samen met mijn man Pieter, in Zuidoost Friesland. De rust , de schoonheid van de natuur en de dynamiek van de grote steden in de buurt in combinatie met de heerlijke no nonsens cultuur maakt dat het wonen hier heerlijk is. Heel vaak krijgen wij van onze dochters, vrienden en kennissen te horen dat de mooie plek waar wij wonen een vakantie gevoel geeft en dat ze weer ‘opgeladen’ naar huis gaan.   De duidelijke boodschap die ze steeds achterlaten is dat we deze plek écht met anderen moeten delen en dat heeft mij aan het denken gezet…

Een nieuwe omgeving vraagt om een nieuwe uitdaging.

Het vakantiehuisje heet ‘Huisje PUUR  ENZO’… Puur staat voor mij voor authenticiteit. Puur leven door te investeren in echte relaties met mensen en verantwoordelijkheid te nemen voor je omgeving in het besef dat alles met elkaar in verbinding staat.   Puur eten met eerlijke producten uit de streek die op verantwoorde wijze worden geproduceerd met respect voor dier en natuur.  Puur design waar met liefde en zorg aan gewerkt is , is ook in het interieur van het Huisje terug te vinden.
Dus vanzelfsprekend … PUUR ENZO.

Reserveren

Uw naam *

Uw email *

Uw Telefoonummer *

Datum van *

Datum tot *

Heeft u nog specifieke wensen? Neemt u dan gerust even contact op. We bekijken graag de mogelijkheden.