• nl
  • en

SFEERVOL

Via een zandweggetje langs het riviertje de Tjonger bereik je design Huisje PUUR ENZO, vrij gelegen op onze ruime kavel in het natuurgebied de Tjongervallei. Het Huisje is nieuw en van alle gemakken voorzien. Van een compleet ingerichte keuken met combi oven-magnetron en een vaatwasser tot en met een eigen Illy espressomachine voor een heerlijke cappuccino of espresso. In de slaapkamer staat een comfortabele tweepersoons boxspring en de badkamer is voorzien van een luxe douche met zijsproeiers.

De sfeervolle zit-eet kamer heeft openslaande deuren naar de veranda en de privé tuin van het huisje. Heerlijk om met mooi weer te ontbijten en te genieten van de prachtige vergezichten over het riviertje de Tjonger en het aan de kavel aangrenzende natuurgebied van Staatsbosbeheer met ook een prachtige bloemenweide. Om het buitenleven volledig te ervaren en de vrijheid ook letterlijk te proeven staat in de tuin van het huisje een braadplaat boven een vuurschaal voor je klaar waarmee je ook buiten een heerlijke maaltijd kunt bereiden..

IN DE NATUUR

Het huisje PUUR ENZO staat op een afgelegen rustige plek op onze ruime kavel van 1 hectare in het natuurgebied de Tjongervallei waar prachtige natuur en rijke historie samen gaan. Aan het einde van de oprit die langs het riviertje de Tjonger loopt, zijn de knooppunten van wandel en- fietsroutenetwerken te vinden. Dit gebied wordt ook wel het mooiste stukje ‘Drenthe in Friesland’ genoemd. Kleinschalige landschappen met mooie bossen, houtwallen, heideveldjes, graslanden en kronkelende beken wisselen elkaar af.

KEUKEN

In het Huisje PUUR ENZO staat een nieuwe en volwaardige keuken met een inbouw combi magnetron, vaatwasser , inbouw vierpits gaskookplaat en een koelkast. Met de Illy espressomachine kun je een echte Italiaanse cappuccino of espresso maken. Diverse koffie smaken zijn in het huisje op voorraad. Heerlijk om met mooi weer te ontbijten op de veranda aan het huisje en te genieten van de prachtige vergezichten over het riviertje de Tjonger en het aan de kavel aangrenzende natuurgebied van Staatsbosbeheer met ook een prachtige bloemenweide.