• nl

Algemene voorwaarden Huisje PUUR ENZO te Makkinga. 

We zijn niet zo van de regels maar we hebben Huisje Puur ENZO met veel zorg, passie en creativiteit ingericht. We vinden het fijn als onze gasten dat waarderen en ook zo omgaan met het huisje. Daarom zijn er een paar regels die je moet afspreken. Als je dit ook vanzelfsprekend vindt, ben je heel erg welkom.

1.Algemeen

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Huisje PUUR ENZO gevestigd op Prikkedam 4, 8423 VC Makkinga. Met het aangaan van een boekingsovereenkomst worden deze voorwaarden van kracht.

– Reservering kan enkel gedaan worden door personen die een vaste woon- of verblijfplaats hebben en minimaal 18 jaar of ouder zijn.

–  Bij geschillen zijn (juridische) kosten voor rekening van gasten; dit geldt ook voor risico’s met betrekking tot een verblijf. Onze administratie is bepalend, tenzij gasten tegendeel aantonen.

–  Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van ons Huisje PUUR ENZO dienen door gasten onmiddellijk bij ons te worden gemeld en indien nodig/wenselijk te worden vergoed.

–  Bij overtreding van deze algemene voorwaarden, niet opvolgen van instructies/huishoudelijk regelement en bij ongepast gedrag, kunnen we gasten met onmiddellijke ingang de toegang tot het Huisje ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

– De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Parkeren is op eigen risico.

2.Reserverings bevestiging

– Voor het reserveren van een verblijf in ‘Huisje PUUR ENZO‘ worden geen extra kosten in rekening gebracht.

– De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch of per email worden aangegaan.

– Na ontvangst sturen wij u een bevestiging van de reservering ( mits plaats beschikbaar).

– Bij ontvangst van aanbetaling (50% van het boekingsbedrag) op ons (IBAN) bankrekening nummer NL28 INGB 0004 3913 85 is de reservering definitief.

– In onze reserveringsbevestiging wordt steeds verwezen naar deze algemene voorwaarden.

3.Betaling

– De verblijfskosten (verminderd met ontvangen aanbetaling) dienen bij aankomst contant of per overboeking (vooruit) te worden voldaan. In overleg kan van deze voorwaarde afgeweken worden.

– Bij een reservering van een langere periode, kan een aanbetaling gevraagd worden van meer dan 50% van overeengekomen boekingsbedrag.

– Actuele tarieven staan vermeld op de website www.Puur-en-zo.nl

– De flyer met korting van 10 % op het verblijf in Huisje PUUR Enzo is te verzilveren van maandag tot vrijdagochtend in het laagseizoen. Weekenden , feestdagen en schoolvakanties vallen naast het hoogseizoen ook buiten deze kortingsactie.

4.Annulering

Indien u , gast van huisje PUUR ENZO onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden, zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan anderen aangeboden kan worden.

Bij annulering gelden de volgende vergoedingen:

– Tot 8 dagen voor ingangsdatum is de annulering kosteloos. Ontvangen aanbetaling (50% van boekingsbedrag) wordt dan gerestitueerd.

– Bij annulering vanaf 8 dagen tot 5 dagen voor ingangsdatum, is 50% van het boekingsbedrag als vergoeding verschuldigd. Aanbetaling wordt dan niet gerestitueerd.

– Bij annulering vanaf 5 dagen voor ingangsdatum is 100% van het boekingsbedrag verschuldigd. Het verschuldigde bedrag (verminderd met ontvangen aanbetaling) dient dan worden overgemaakt op (IBAN) bankrekening nummer NL28 INGB 0004 3913 85 van M.J.E. Verhagen ovv Huisje Puur Enzo.

5.Aankomst en Vertrek

We vragen bij aankomst ter legimitatie je paspoort of identiteitsbewijs te tonen. Bij aankomst wordt ook de sleutel overhandigd van het Huisje PUUR ENZO. Verlies dient direct gemeld te worden en bij vertrek (indien sleutel onvindbaar blijft) zal een bedrag van € 20,- in rekening gebracht worden.

Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur. In overleg kun je eventueel eerder je spullen in bewaring geven, zodat je al vast van de omgeving kunt genieten. Indien je op een later tijdstip wilt inchecken is dat mogelijk en hoor ik het graag van je. Indien je op een later tijdstip wilt inchecken is dat mogelijk en hoor ik het graag van je.

Uitchecken op de dag van vertrek is mogelijk tot 10.00 uur. In overleg kan van bovengenoemde tijden worden afgeweken.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

6.Uw verblijf

Gebruik van ons huisje door personen die niet vermeld staan op de reservering is niet toegestaan; in overleg kan hiervan worden afgeweken. Zonder toestemming is verblijf niet toegestaan.

7.Veiligheid en Milieu

We vinden het fijn als onze gasten zich thuis voelen in een schone en rustige omgeving.

Niet roken, frituren / steengrillen ed, geen kaarsen in de slaapkamer , geen geluidsoverlast, het huisje schoon en netjes houden, hoort hier bij. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. Het huisje is 24 uur per dag toegankelijk tijdens een verblijf.

We wensen je graag een prettig en ontspannen verblijf toe.